Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Les JORNADES SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC es celebraran en la seu del CVC (c/ Museu,3) de València durant els dies 20 y 21 de febrer.

El programa previst és el següent:

Dimarts, 20 de febrer
12,00 hores
Conferència “El canvi climàtic: problema de futur o realitat quotidiana” a càrrec de Josep Enric Llebot, catedràtic de Física de la Matèria Condensada de la Universitat Autònoma de Barcelona.

18.00 hores
Conferència “Algunos aspectos del cambio climático en la cuenca mediterránea” a càrrec de Millán Millán, director executiu del Centre d"Estudis Ambientals del Mediterrani.

Dimecres, 21 de febrer
12.00 hores
Projecció del documental “Una verdad incómoda”, basat en les experiències i viatges d"Al Gore, en la Filmoteca Valenciana (plaça de l"Ajuntament, 17). Entrada gratuïta.

18.00 hores
Conferència “Las consecuencias económicas del calentamiento global: el informe Stern y otras consideraciones” a càrrec de Ramón Tamames, catedràtic d"Estructura Econòmica.