Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Valencia (22.05.2008).- El president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, ha rebut hui en la seu de l’òrgan consultiu als alumnes del Col•legi Alemany de València, una visita la qual s’enmarca dins del programa institucional de recepcions oferides a diferents colectius i centres d’ensenyança per a donar a conèixer les funcions de l’òrgan en assumptes que afecten a la cultura valencia.

A l’acte també ha assistit la concejala delegada de qualitat medioambiental, energies renovables i canvi climàtic, MªÀngels Ramon-Llin, amb motiu del projecte de col•laboració entre l’Ajuntament de València i el CVC sobre el concurs de canvi climàtic literari i d’il•lustració, que ha convocat la institució per als alumnes dels centres educatius de la Comunitat Valenciana.

Durant l’encontre, Grisolía ha informat als escolars d’esta iniciativa, que té com objetiu sensibilitzar a la població dels efectes del canvi climàtic sobre el medi natural i les espècies que poblen la Comunitat Valenciana. En l’actualitat, el CVC està recopilant el material que han presentat els escolars i pròximament es fallaran els premis.