Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València. 26.06.2006.-El 26 de juny, a les 17:00 hores, en la seu de la institució va tindre lloc l’acte de commemoració del vinté aniversari del CVC.

En primer lloc es celebrà el Ple ordinari, del mes de juny, amb la presència dels membres en actiu i la d’aquelles persones que han format part de la Institució consultiva. Han estat presents, Manuel Bas Carbonell, Jordi García Candau, Amando García Rodríguez, José Mª López Piñero, Enedina Lloris Camps, Emili Marín Soriano, Francesc Michavila Pitarch, Justo Nieto Nieto, Ramiro Reig Armero, Rosa Serrano Llàcer, Vicente Simó Santonja i Pedro Vernia Martínez.

Els presidents i els secretaris de les diferents comissions han fet un balanç del treball realitzat i dels projectes futurs.

S’ha donat a coneixer la publicació “20 anys.1985-2005. Consell Valencià de Cultura” en la qual es repassa la història de la institució.