Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

La institució consultiva insisteix que la societat s"implique en la protecció del medi ambient

València (05-10-2010).- Amb motiu de la celebració de la convenció del Clima de les Nacions Unides, que tindrà lloc a Cancún (Mèxic), el 29 de novembre, la Comissió de Promoció Cultural del Consell Valencià de Cultura (CVC) va acordar insistir en la necessitat que els responsables polítics, les empreses i els ciutadans s"impliquen en la defensa del medi ambient i l"estabilitat del clima i es consciencien, especialment, en la disminució dels gasos d"efecte hivernacle.

Per al president de la institució consultiva, Santiago Grisolía, els acords que s"adopten en esta convenció haurien de servir per fer més habitable i sostenible el planeta i, en este sentit, va oferir col•laboració a altres entitats per a la protecció del medi ambient.

La Comissió de Promoció també està formada pel secretari del CVC, Jesús Huguet, Vicente Muñoz Puelles, Rosa María Rodríguez Magda, Luis Prades, Isabel Morant, Manuel Ángel Conejero i Manuel Sanchis Guarner.