Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Santiago Grisolía, president del Consell Valencià de Cultura, ha imposat hui la Medalla de Plata de la institució a l’economista, enginyer, catedràtic i polític Jaime Lamo de Espinosa, que va ser diputat per la província de Castelló de la Plana i ministre d’Agricultura amb Suarez, de 1978 a 1981, i ministre adjunt a la Presidencia fins a juliol de 1982.
En la seua presentació del condecorat, el president del Consell Valencià de Cultura l’ha definit com a “protagonista i testimoni excepcional” de la Transició. El Ple ha concedit la medalla al Sr. Lamo de Espinosa “per la seua contribució a l’assentament de la democràcia espanyola, i la seua vinculació a la creació de la moderna Generalitat Valenciana”.
Després de la imposició, Lamo de Espinosa ha pronunciat un conferència en la seu de la institució amb el títol: “Relaciones con la vida política valenciana en los inicios de la Autonomía”.