Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

ADHESIÓ AL CODI DE BON GOVERN MEMBRES DEL CONSELL VALENCIÀ DE CULTURA

Amb l’entrada en vigor del Decret 56/2016, del Consell, de 6 de maig, pel qual s’aprova el Codi de Bon Govern de la Generalitat, a més de respondre al mandat de l’article 27 de la Llei 2/2015, de 2 d’abril, de Transparència, Bon Govern i Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana, es persegueix promoure la millora de la qualitat democràtica i la generació de vincles de confiança entre les institucions i la ciutadania.

Aquest Codi combina normes de caràcter clarament jurídic amb criteris de conducta, valors democràtics i principis ètics com la integritat, la sobrietat, l’exemplaritat, la responsabilitat i la cooperació, elevant-los a obligatori compliment per als alts càrrecs de la Generalitat i del seu sector públic instrumental i per a totes les persones que s’adherisquen voluntàriament, com és el cas dels consellers i conselleres del Consell Valencià de Cultura.

Adhesions Voluntàries (Subjectes no Obligats)