Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Al principi de 2021, en plena pandèmia, va sorgir en el CVC la idea de celebrar el Dia de les Dones del 8 de març per a reconéixer, cada any, el paper de huit dones en la lluita per la igualtat de gènere en la societat valenciana. 8 dones pel 8 de març seria el lema que es consolidaria com la marca de la celebració per als anys a venir.

El CVC vol tindre en compte per a les distincions la diversitat geogràfica i multidisciplinària, però també dos criteris més no tan habituals: que siguen dones que no han estat reconegudes encara de manera extensiva per altres institucions, i dones que, per les seues professions, no és probable que tinguen la possibilitat de ser distingides fàcilment per institucions públiques o privades.

Hem volgut que l’acte d’enguany servisca per al reconeixement multitudinari de les dones que van ser distingides en les dues primeres edicions però sense acte públic, físic, a causa de les restriccions sanitàries. De manera que el dia 8 no solament vindran al Palau de Forcalló les dones reconegudes enguany, sinó les dels anys 21 i 22.

Veure la notícia