Noticias

Estás en: Inicio Noticias El CVC entrega la Medalla de Plata a la Fundación Chirivella-Soriano

El CVC entrega la Medalla de Plata a la Fundación Chirivella-Soriano

València (30.05.2007).- El president del CVC, Santiago Grisolía, ha lliurat este matí a la Fundació Chirivella-Soriano la Medalla de Plata de la institució com a “Benefactor del patrimoni cultural valencià”.

És la primera vegada que es fa entrega d’esta distinció i te com a finalitat estimular la realització d'activitats dirigides a posar en valor el nostre patrimoni, fetes des de la iniciativa privada, i que resulten exemplars.

La Fundació Chirivella- Soriano va tindre la iniciativa d'adquirir el Palau de Joan de Valeriola, edifici senyorial gòtic del segle XIV, el qual es trobava en una situació de completa ruïna, i de procedir a la seua rehabilitació i a la posterior instal·lació d’una valuosa col·lecció artística privada que des de la seua inauguració roman oberta al públic. Per tant, la Fundació Chirivella Soriano col·labora doblement en la recuperació del patrimoni cultural, tant històric com actual, i tant des del punt de vista arquitectònic com artístic.

En conseqüència, el CVC considera que la Fundació Chirivella Soriano és mereixedora de la distinció com “benefactors del patrimoni”, i amb aquest títol se li concedix la Medalla de Plata de la institució.