Canales denuncia
Empleo público
Contacto
Valencià
Castellano
CVC
Institución
Historia
Miembros
Antiguos miembros
Legislación
Organización
Órganos
Pleno
Comisión de Gobierno
La Presidencia
Comisiones
Documentos
Publicaciones
Actividades
Noticias
Concurso escolar
Transparencia
Noticias
Estás en:
Inicio
Noticias
TAULA REDONA SOBRE LA CULTURA GASTRONÒMICA VALENCIANA
TAULA REDONA SOBRE LA CULTURA GASTRONÒMICA VALENCIANA
08/05/2017
Editado el
23 de febrero de 2024
TAULA REDONA SOBRE LA CULTURA GASTRONÒMICA VALENCIANA
08/05/2017
Tres reputats cuiners valencians, Miquel Barrera, Kiko Moya, Ricard Camarena, i el conegut enòleg Antonio Sarrión, moderats pel president de l’Acadèmia Valenciana de Gastronomia, Sergio Adelantado
←
Celibidache i García Asensio: mestre i deixeble
EL CONSELL VALENCIÀ DE CULTURA LLIURARÀ ELS SEUS PREMIS ESCOLARS EL DIA 24 DE MAIG
→