Canal denúncies
Ocupació pública
Contacte
Valencià
Castellano
CVC
Institució
Història
Membres
Antics membres
Legislació
Organització
Òrgans
Ple
Comissió Govern
La Presidència
Comissions
Documents
Publicacions
Activitats
Notícies
Concurs escolar
Transparència
Notícies
Estàs en:
Inici
Notícies
TAULA REDONA SOBRE LA CULTURA GASTRONÒMICA VALENCIANA
TAULA REDONA SOBRE LA CULTURA GASTRONÒMICA VALENCIANA
08/05/2017
Editado el
23 de febrer de 2024
TAULA REDONA SOBRE LA CULTURA GASTRONÒMICA VALENCIANA
08/05/2017
Tres reputats cuiners valencians, Miquel Barrera, Kiko Moya, Ricard Camarena, i el conegut enòleg Antonio Sarrión, moderats pel president de l’Acadèmia Valenciana de Gastronomia, Sergio Adelantado
←
Celibidache i García Asensio: mestre i deixeble
EL CONSELL VALENCIÀ DE CULTURA LLIURARÀ ELS SEUS PREMIS ESCOLARS EL DIA 24 DE MAIG
→