Membres

Estàs en: Inici CVC Membres Vicente González Móstoles
Vocal

Vicente González Móstoles

Meliana (València) 1948.

Batxillerat a l’Institut Lluís Vives de València, Arquitectura a l’Escola de Madrid i de València. Títol d’arquitecte per l’especialitat d’Urbanisme el 1971.Des de 1973 fins a 1980 professor d’Urbanisme de l’Escola d’Arquitectura de València i treball professional en estudi propi.

El 1980, Director d’Urbanisme de València, implementa la protecció de la Devesa del Saler i de Ciutat Vella i la regeneració de la Perifèria Urbana. El 1983, director d’Arquitectura Urbana, desenvolupa el programa d’Habitatge al Centre Històric, del Jardí del Túria, entre altres projectes urbans.Del 1987 al 2007 atén fonamentalment encàrrecs públics: rehabilitació i restauració del Monestir de Sant Miquel dels Reis, del Palau de l’Intendent Pineda UIMP, del Palau del Baró de Santa Bàrbara, de l’Institut Francais, de l’antiga Escola de Comerç com a Biblioteca d’Humanitats. Aixeca de nova planta els IES de Paterna, Tavernes Blanques i Enguera, un aulari al Campus de Blasco Ibàñez i els Edificis Departamentals del de Tarongers. A la UPV construeix l’Institut de Biomecànica. També instal•lacions esportives com el Pavelló de Torrent o el de Carrús a Elx i sanitàries com el Centre de Salut d’Algemesí.

Recentment ha finalitzat l’Edifici Metro sobre la nova estació de l’Avinguda de Torrent. Ha impartit docència de Paisatgisme a l’Escola d’Arquitectura de València al llarg de dos cursos i des de 2005 fins 2011 ha estat Professor Associat de PFC.Del 2007 al 2011 ha estat regidor pel PSPV a l’Ajuntament de València.