Noticias

Estás en: Inicio Noticias Convocatòria als mitjans de comunicació

El Consell Valencià de Cultura ret homenatge a les societats musicals

Dilluns 21 novembre, a les 18 hores

Convocatòria als mitjans de comunicació

El Consell Valencià de Cultura ret homenatge a les societats musicals

Dilluns 21 novembre, a les 18 hores

València (18.11.2011).- Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Música i dels deu anys del lliurament de la Medalla d’Honor del Consell Valencià de Cultura (CVC), la Comissió de Govern de la institució consultiva rebrà el dilluns que ve, dia 21, a les 18 hores, a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), amb l’objectiu de retre homenatge a les societats musicals i donar suport al paper difusor de la música en la cultura popular valenciana.

El president del CVC, Santiago Grisolía i Josep Francesc Almería, president de la FSMCV, pronunciaran unes paraules que precediran la celebració del dia 22 de novembre, Santa Cecília, patrona dels músics.

En l’acte, el Quintet de Corda format per professors del centre de música Santa Cecília de Cullera i el Quintet de Clarinets format per alumnes de 16 a 20 anys del centre de música Vicent Sanchís i Sanz d’Alaquàs oferiran un concert.

La FSMCV és una associació amb més de 40 anys d'existència que agrupa a 536 societats musicals d'Alacant, Castelló i València amb 40.000 músics, 60.000 alumnes de les escoles de música i més de 200.000 socis.