Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (14.12.2011).- El president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, lliurarà demà la Medalla de la institució al rector de la Universitat de Luxemburg, Rolf Tarrach, en reconeixement a la seua labor en el desenvolupament de l"educació a Europa.

Prèviament, a les 12 hores, Tarrach impartirà la conferència El jove entre l"educació i l"ocupació, en la qual reflexionarà sobre la desocupació juvenil, el paper de la empleabilidad en l"estratègia universitària i de com es deu introduir l’ensenyament de l’anglés a l’escola.

Nascut a València en 1948, Rolf Tarrach és catedràtic de Física Teòrica de la Universitat de València (1983) i la Universitat de Barcelona (1986). Des de 2000 fins 2003 va ser president del CSIC i des de 2005 és rector de la Universitat de Luxemburg.

A més ha participat en nombroses activitats d"assessorament en matèria de política científica i d"avaluació. És membre de la Real Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona i doctor honoris causa per la Universitat de Sant Petersburg.

Des de 2004 és membre del Institut d’Estudis Catalans.